Natječaj za prijem u radni odnos

Objavljeno: 16.10.2024.

Hrvatski autoklub je otvorio natječaje za prijem u radni odnos na više radnih mjesta.

Otvoreni natječaji:

•    Ispitivač PPSP/UV (m/ž) u Sektoru za vozače Hrvatskog autokluba (s pokusnim radom od šest mjeseci), prima se pet izvršitelja, od kojih dva s mjestom rada u Zagrebu, jedan s mjestom rada u Osijeku, jedan s mjestom rada u Splitu i jedan s mjestom rada u Rijeci;
•    Ispitivač PPP (Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći) (m/ž) (s pokusnim radom od šest mjeseci) primaju se dva izvršitelja, od kojih jedan s mjestom rada u Zagrebu i jedan s mjestom rada u Rijeci.
•    Suradnik za administrativne poslove u Sektoru za vozače (m/ž) Hrvatskog autokluba (s pokusnim radom od tri mjeseca), prima se jedan izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu.

Natječaji su objavljeni 16. listopada 2024. na mrežnim stranicama Hrvatskog autokluba i na portalu MojPosao.net.

Cijeli tekst natječaja s opisom posla te potrebnim dokumentima i koracima za prijavu možete pronaći  u prilozima ove obavijesti.

Zainteresirani kandidati za pojedino radno mjesto prijavu na natječaj sa životopisom i dokazima o ispunjavanju natječajnih uvjeta trebaju dostaviti u zatvorenoj omotnici najkasnije do 30. listopada 2024. do 12:00 sati zaključno, na adresu: HRVATSKI AUTOKLUB, 10010 ZAGREB, Avenija Dubrovnik 44, putem pošte ili neposrednom dostavom u pisarnicu u sjedištu Hrvatskog autokluba.